Doe mee

Gemeenteraadsfractie
De fractievergaderingen zijn tweewekelijks. Meestal op donderdagavond. De data zijn afgestemd op de commissie- en raadsvergaderingen. Wil je er eens bij zijn? Neem contact op met Angeline of Peter (e-mailadres en telefoonnummer staan op deze site). De onderwerpen en de stukken staan op de site van de gemeente. De raadscommissies en de gemeenteraad vergaderen in het gemeentehuis, het voormalig stadhuis, in IJlst. In dat gemeentehuis hebben we een eigen fractiekamer op de eerste verdieping.
Je bent van harte welkom!

 

Plaatselijke leden (Sympathisanten)
Vind je het voor Súdwest-Fryslân belangrijk dat er een GroenLinksafdeling is, maar wil je geen lid worden van de landelijke partij GroenLinks?
Dan kan je plaatselijk lid worden en meedoen aan onze activiteiten voor een jaarlijks bedrag van € 15,00. (Zie onderaan Huishoudelijk Reglement artikel 12 voor de mogelijkheden van plaatselijke leden).
 

Adviseurs gevraagd
Gevraagde én ongevraagde adviezen van jullie stellen we op prijs! Als ‘ervaringsdeskundige’ weten jullie meer van de plaatselijke situatie. Misschien ben je deskundig op een onderwerp. Dat horen we graag. Dus als je bij gelegenheid mee wilt denken: doen! We hanteren daarbij vooral korte en directe lijnen: e-mail, telefoon, website, bezoekjes, etc. Heb je ideeën, suggesties of wil je je opgeven als informant of adviseur? Laat het dan aan ons weten. We zoeken dan een vorm en werkwijze die het best bij je past!
 

Ledenactiviteiten
Wil je meedoen aan de activiteiten van de afdeling of wil je meedoen aan het bestuur van onze afdeling, geef je dan op!